Foto la minut sau foto buletin sunt servicii foto pentru identitate disponibile la Print Market pe loc. Indentitatea personala prin preluarea imaginii faciale poate fi necesara pentru diferite situatii legale ce o solicita.
In oferta Print Market aveti la dispozitie mai multe tipuri de foto la minut sau foto buletin care pot sa acopere diferite situatii in care vi se solicita o astfel de fotografie.

Aceste servicii de obicei includ o ședință foto rapidă, care se concentrează pe obținerea unei imagini clare și coerente a persoanei. Fotograful va asigura că imaginea în îndeplinirea cerințelor specifice ale documentului identitate, cum ar fi dimensiunile, iluminarea și fundalul.

De obicei, fotografiile sunt imediat disponibile după ședința foto și pot fi printate în diverse dimensiuni, în funcție de cerinte.

În general, costul serviciilor foto pentru documente de identitate variază în funcție de numărul de fotografii, dar este unul accesibil.

Fotografiile de identitate sunt imagini ale unei persoane folosite pentru a fi identificata. Acestea pot fi necesare pentru diverse scopuri, cum ar fi obtinerea unui buletin, a unui pașaport, a unei legitimități sau a unei diplome.

Astfel la Print Market va putem oferi serviciul de:

  • foto buletin
  • foto legitimatie
  • foto pasaport
  • foto identitate general la format solicitat in varianta color
  • print fotografii

Tarife foto identitate

TipFormatPret 4 fotografii*
Foto pasaport3,5x4,5 cm24 lei
Foto buletin3x4 cm24 lei
Foto diploma3x4 cm24 lei
Foto carnet elev3x4 cm24 lei

* Fotografiile se pot face in magazin sau puteti veni cu ele in format digital si le prelucram noi.